Zlatara "Goca"
Zanatska radnja "Zlatara Goca" počinje sa radom 1997 godine. Od samog početka trudili smo se da stvaramo elegantnu liniju ručno rađenog nakita koji će biti zapažen kako od strane naših klijenata tako i od strane cenjenih kolega. Trudimo se da pratimo savremene tehnologije u samoj proizvodnji… stalno ulaganje u nove mašine… uređaje… alate, usavršavanje i obrazovanje ali ipak sa velikom pažnjom posvećeni smo i tradicionalnoj ručnoj izradi nakita.

U svom proizvodnom asortimanu zastupljen je zlatni i srebrni nakit modernog dizajna, nadamo se za svačiji ukus. Početkom 2013. godine u prodajni asortiman uvrstili smo i satove renomiranih svetskih proizvođača: Fossil, Festina, Casio, Esprit, Guess, Sector, Morgan kao i srebrni nakit sa elementima Swarovski kristala. U pitanju je nakit INSIEME koji je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljiv brend na našem tržištu.

U godinama koje su iza nas pronašli smo naše mesto u svetu zlatarstva i postali smo prepoznatljivi po komadima nakita koji su izašli iz naše radnje. Moramo napomenuti da to nije bilo lako ali gledajući dosadašnji rad i postignute ciljeve ponosni smo.

Uvek smo se vodili starom izrekom:

Nakit je emocija pretvorena u oblik